Subscribe Us

custom_html_banner1

Labi është e padrejtë të thuani se rastet me Covid 19 kanë ardhur nga protesta e VV-së


Më besoni, është e padrejtë tê thuani se nga Protesta e VV-së kanë dalur këto raste me Covid 19!!
As pak e besueshme sepse covid 19 ishte qe 3 muaj dhe nuk kishte protesta të VV-së.
E dyta, po i shoh disa analista të mjekesise duke më ofenduar por ju them që më se paku unë dhe organizimet e mia leshojnë viruse thuajse fare, sepse çdo rast që marr në dor edhe kur shteti nuk guxon te garanton për shërimin e tyre ne ja dalim.
Mosni mosni kështu mos i bani edhe ata që e duan vendin e qyttarët e femijët e huaj te dalin jasht vendit se pak na vyen me na deshpru.
Për virus besoj kur te me kap dhe mua dhe në rastë se organizon protesta VV-ja do të dal aty me ta dhe të shofim çfarë lloj Virusi kemi në Kosovë.
Labinot Tahiri-Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.