Subscribe Us

custom_html_banner1

Kthehet KoronaVirusi në Kaçanik.


Qytetarë të nderuar të Komunës së Kaçanikut,sapo kemi marrë informacionin zyrtar se e kemi 1 rast  të konfirmuar me Covid-19 pozitiv!Të gjithë ata, që kanë pasë kontakt me rastin në fjalë tashmë janë vetëizoluar!
Ne duhet të vazhdojmë t'i respektojmë masat e ndërmarra nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe Ministria e Shëndetësisë ,sepse kjo është mënyra e vetme për ta ndaluar përhapjen e Covid-19 !

KUJDES,RREZIKU ENDE NUK KA KALUAR!

Drejtori
Dr.Sinan Zeneli