Subscribe Us

custom_html_banner1

“Perez ende ëndërron transferimin e Neymar”

Transferimi i Neymar në ‘Santiago Bernabeu’ mbetet një ëndërr për Florentino Perezin.
Këtë e ka konfirmuar ish agjenti i futbollistit, Wagner Ribeiro.
Sipas Wagner, Perez ka dashur transferimin e Neymar kur ai ishte në Santos, por të 
njëjtën dëshirë e ka edhe sot.
“Florentino ende ëndërron të nënshkruajë me Neymarin”, tha Ribeiro për ESPN,
“Vitin e kaluar, në maj, unë isha në zyrën e Florentinos dhe ai më tha se ende e ka 
këtë ëndërr”